NL Wonen Makelaars: deskundige makelaardij in omgeving Berlicum

Makelaar Rosmalen

Ruim 17 jaar ervaring
Beoordeeld met gemiddeld een 9,0

Wij staan bekend om onze deskundige makelaardij bij het aankopen of verkopen van woningen in Rosmalen en omstreken. In beide gevallen werken wij volgens vaste stappenplannen om een excellent resultaat te behalen. Bij de aankoop van een woning beginnen wij met zoeken. Vervolgens gaan wij met u mee tijdens bezichtigingen en beoordelen wij de woningen. Daarna kunnen wij eventueel nog onderzoek naar omgevingsplannen doen om te zien of deze in de toekomst de waarde van de woning kunnen beïnvloeden. Hopelijk kunnen wij daarna voor u de onderhandelingen leiden en de aankoop afronden.

Bij de verkoop van een woning bepalen wij eerst de verkoopwaarde. Daarna zorgen wij dat uw woning in de publiciteit wordt gebracht. Als dit gegadigden oplevert, verzorgen wij de bezichtigingen, en in het gunstigste geval, vervolgens ook de onderhandelingen en de definitieve verkoop.

Wilt u graag gebruikmaken van de makelaardij diensten van NL Wonen Makelaars om een woning in Rosmalen te kopen of verkopen? Bel dan gelijk naar 073-613 19 19.

Klip en klare afspraken

Contact met Makelaar Rosmalen

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak?
Bel of mail ons, dan maken we snel een afspraak voor een eerste kennismaking.