NL Wonen Makelaars: deskundige makelaardij in omgeving Berlicum

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld een 9,0

Wij staan bekend om onze deskundige makelaardij bij het aankopen of verkopen van woningen in Berlicum en omstreken. In beide gevallen werken wij volgens vaste stappenplannen om een excellent resultaat te behalen. Bij de aankoop van een woning beginnen wij met zoeken. Vervolgens gaan wij met u mee tijdens bezichtigingen en beoordelen wij de woningen. Daarna kunnen wij eventueel nog onderzoek naar omgevingsplannen doen om te zien of deze in de toekomst de waarde van de woning kunnen beïnvloeden. Hopelijk kunnen wij daarna voor u de onderhandelingen leiden en de aankoop afronden.

Bij de verkoop van een woning bepalen wij eerst de verkoopwaarde. Daarna zorgen wij dat uw woning in de publiciteit wordt gebracht. Als dit gegadigden oplevert, verzorgen wij de bezichtigingen, en in het gunstigste geval, vervolgens ook de onderhandelingen en de definitieve verkoop.

Wilt u graag gebruikmaken van de makelaardij diensten van NL Wonen Makelaars om een woning in Berlicum te kopen of verkopen? Bel dan gelijk naar 073-613 19 19.

NL Wonen Makelaars biedt u uitstekende makelaardij in Berlicum en omstreken. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en zijn sinds 2001 actief op de woningmarkt in deze stad en omstreken. Wij combineren kennis van zaken met een slagvaardige aanpak om voor u het beste resultaat te bereiken. Wij werken efficiënt op een continu veranderende woningmarkt en proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de aan- of verkoop van een woning.