Wil je een huis kopen of verkopen in de regio ’s-Hertogenbosch/Berlicum en directe omgeving? NL Wonen begeleidt en ondersteunt je graag. We werken al jarenlang in de stad en omgeving en weten daardoor wat er speelt op de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk de verkoop, koop of een taxatie van een woning voor jou is. Dus kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Luisteren we naar jouw wensen en zijn we erop gebrand die voor jou om te zetten in een klinkend resultaat. Maken we snel samen kennis?
We kunnen je woning ook op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing direct aantrekkelijker en comfortabeler maken voor jouw potentiële koper. Voor hen zijn er namelijk interessante financiële mogelijkheden om deze aanpassingen direct te doen.

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden: Den Bosch | Rosmalen | Vught | Berlicum | Sint-Michielsgestel Schijndel

Makelaar Den Bosch

Betrokken makelaar in Den Bosch en directe omgeving.

Sfeervol en bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Hier is het goed wonen. En daar weten we bij NL Wonen alles van. We werken niet alleen in ‘s-Hertogenbosch, we wonen er ook. Dat maakt ons betrokken en dat zorgt er bovendien voor dat we weten wat er speelt. Wil jij je woning verkopen? Of ben jij op zoek naar jouw woning in ‘s-Hertogenbosch? Profiteer dan van onze geheel vrijblijvende WaardebepalingPlus en of bekijk ons aanbod op deze site of op www.funda.nl. Vertrouw op de inzet van een betrokken makelaar in Den Bosch. Vertrouw op NL Wonen Makelaars & Taxateurs.

Waarom kiezen voor het team van NL Wonen? Wij zijn goed benaderbaar, persoonlijk en zeer betrokken. NL Wonen is jouw makelaar voor ’s-Hertogenbosch en directe omgeving.