Verkopen met NL Wonen

NL Wonen verkoopt graag uw woning in de regio Den Bosch.
U wilt uw huis verkopen. Spannend en leuk! In deze markt is verkopen ‘makkelijk’, maar hoe haal je er nou het maximale uit? Wij weten er wel raad mee...


Aankoopbegeleiding

De aankoopmakelaar van NL Wonen verdient zichzelf terug
Overweegt u een huis te kopen in regio Den Bosch, dan is het slim een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Zeker nu! Het mooie is dat een aankoopmakelaar van NL Wonen u ontzorgt én zichzelf terugverdient. Met plezier leggen we uit hoe u met een aankoopmakelaar van NL Wonen meer kans maakt uw droomhuis te vinden én te kopen.


De extra’s van NL Wonen

Bij NL Wonen maken we graag het verschil.
Bijzonder aan NL Wonen is de samenstelling van ons team. Samen zijn we van alle markten thuis en dat benutten we om het verschil te maken voor kopers en verkopers. Met plezier bieden we u net dat beetje extra. Zo hebben we een vastgoedfotograaf in dienst, werken we samen met een interieurstylist en geven we advies over het verduurzamen van de woning. Benieuwd naar deze extra´s? Lees snel verder.


Waardebepaling

Bel NL Wonen voor een gratis waardebepaling.
De stap maken naar een nieuw huis begint vaak met het bepalen van de waarde van uw huidige woning. Immers de (over)waarde bepaalt hoeveel financiële ruimte u heeft. Bent u benieuwd wat uw huis waard is? Bel ons even, dan komen we graag langs voor een gratis waardebepaling. Als u een gevalideerd taxatierapport nodig heeft, kijk dan even hier. Want ook hier helpen we u graag bij.


Taxatie

Zoekt u een ervaren taxateur in Den Bosch of Berlicum? Bel ons even. We kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. NL Wonen is aangesloten bij het NRVT, Vastgoedcert en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dat betekent dat onze taxaties door alle banken en instellingen geaccepteerd worden.