NL Wonen
Logo NL Wonen Makelaardij Den Bosch

VASTGOEDSTYLING & MULTIMEDIA

Stijlvol en efficiënt uw huis verkopen met NL Wonen

Bij de verkoop van uw huis wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is, daarom werken wij al jarenlang en met grote tevredenheid samen met Allure Vastgoedmarketing & Styling, die niet alleen het vastgoedstylingadvies verzorgen, maar ook al uw benodigde media, zoals woningfotografie, 360 graden foto’s en video- opnames.

VASTGOEDSTYLINGADVIES

De Stylistes van Allure Vastgoedmarketing & Styling delen hun jarenlange ervaring aan stylingskennis met u, zodat u zelf aan de slag kunt gaan met het gegeven advies. Mocht u toch extra hulp van onze stylist op prijs stellen dan is het altijd mogelijk om hun extra in te schakelen.

U krijgt maar één keer de kans om met uw huis een eerste indruk te maken, en samen weten wij precies wat het gros van de kopers aanspreekt en wat goed werkt op een foto. De ervaring leert dat een kleine investering in vastgoedstyling zich dubbel en dwars terugbetaalt.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Bij Allure Vastgoedmarketing & Styling draait alles om duidelijke afspraken en een gestructureerd plan van aanpak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de presentatie van uw woning/ appartement. Onze expertise in vastgoedstyling zorgt ervoor dat uw pand de juiste sfeer en uitstraling krijgt om potentiële kopers te verleiden.

Bovendien nemen wij de zorg voor de op te nemen media volledig uit handen, of het nu gaat om professionele foto’s, video’s of 360-graden virtuele tours. Met Allure Vastgoedmarketing & Styling bent u verzekerd van een vlekkeloze presentatie van uw vastgoed, van begin tot eind.

ADVIES EN UITVOERING

Wilt u meer weten over de NL Wonen extra’s? Bel of mail ons voor meer informatie over de manier waarop wij uw huis kunnen verkopen.

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak? Bel of mail ons dan snel voor een afspraak. Bij NL Wonen staat een persoonlijke aanpak centraal, en we helpen u graag bij de stap naar de verkoop van uw huis.

Vastgoedstyling

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning