Waarom NL Wonen?

Uw huis = onze passie

Duidelijke afspraken

Inhouse multimedia

Groot netwerk

Goede lokale kennis

Inhouse styling

Werkwijze

NL Wonen verkoopt graag uw woning in de regio Den Bosch

U wilt uw huis verkopen. Spannend en leuk! In deze markt is verkopen ‘makkelijk’, maar hoe haal je er nou het maximale uit? Wij weten er wel raad mee, dat blijkt ook uit de positieve reviews op Google. We voelen ons betrokken, zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Op die manier kan NL Wonen uw huis zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Met plezier leggen we uit hoe we dat doen.

Klip en klare afspraken

In een persoonlijk gesprek bij u thuis maken we kennis. Door onze lokale kennis en het voorwerk dat we gedaan hebben, kunnen we snel tot de kern komen. We bespreken kansen en tactiek én leggen uit hoe we te werk gaan. Na het gesprek ontvangt u van ons een verkoopadviesrapport met een waardebepaling. Als u een goed gevoel heeft bij NL Wonen, gaan we met elkaar in zee en bevestigt de makelaar de gemaakte afspraken en de courtage.

We verleiden én informeren

NL Wonen valt op door de manier waarop we woningen presenteren. Foto’s, video en tekst spreken tot de verbeelding. De combinatie van verleiding en informatie zorgt ervoor dat belangstellenden het huis willen zien. Dit is een buitenkans! Met de tips van onze vastgoedstylist zet u de puntjes op de i en kunnen wij de mooiste foto’s maken. Soms raden we raden we aan de woning geheel te laten inrichten door onze vastgoedstylist. De keuze blijft uiteraard altijd aan u.

We adviseren en onderhandelen

Onze makelaars nemen belangstellenden serieus en geven ze een warm gevoel… en dat werkt. Ga uzelf maar na. We kennen alle ins en outs van uw huis en de omgeving, zodat we snel elke vraag van kijkers kunnen beantwoorden tijdens bezichtigingen. Na afloop koppelt de makelaar terug hoe het gegaan is en als er een bod komt, bellen we gelijk. We adviseren of het bod goed genoeg is en/of wat uw tegenvoorstel kan zijn. Maar geen zorgen, de onderhandeling doen wij voor u.

Zo werkt inschrijving

Als er grote belangstelling is voor uw huis, dan organiseren we een inschrijving. Er volgen in één keer een aantal biedingen. Wij helpen met het maken van een keuze. U wilt tenslotte zaken doen met de meest betrouwbare bieder.

De stap naar de verkoop van uw huis

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak?
Bel of mail ons, dan maken we snel een afspraak voor een eerste kennismaking.