NL Wonen

Waarom NL Wonen?

Uw huis = onze passie

Duidelijke afspraken

Inhouse multimedia

Groot netwerk

Goede lokale kennis

Inhouse styling

Werkwijze

NL Wonen verkoopt graag uw woning in de regio Den Bosch

Welkom bij NL Wonen! Wij zijn jouw betrouwbare verkoopmakelaar in de regio Den Bosch die zich richt op het behalen van de beste prijs en voorwaarden voor jouw woning, zonder de persoonlijke en betrokken benadering uit het oog te verliezen.

 

Onze ervaren verkoopmakelaars nemen het hele verkooptraject uit handen en begeleiden jou van begin tot eind. We beginnen met een persoonlijk gesprek bij jou thuis, waarin we snel tot de kern komen door onze lokale kennis en voorwerk. Vervolgens ontvang je een verkoopadviesrapport met een waardebepaling. Als je tevreden bent met onze aanpak, bevestigen we de gemaakte afspraken en de courtage.

 

Bij NL Wonen vinden we het belangrijk om jouw woning optimaal te presenteren. Daarom ontvangt iedere woning die wij verkopen een vastgoedstylingadvies t.w.v. €298,-. Zo ben je verzekerd van een perfecte presentatie van jouw woning, die de aandacht trekt van potentiële kopers. Bovendien werken wij niet met opstartkosten ter waarde van €495,-, omdat we vinden dat onze klanten alleen hoeven te betalen voor resultaat. Wij gaan voor een succesvolle verkoop en streven naar de hoogst mogelijke opbrengst voor jouw woning.

 

Wij weten hoe we jouw woning op de meest aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Foto’s, video en tekst worden op een verleidelijke en informatieve manier samengevoegd, waardoor potentiële kopers direct geïnteresseerd raken. Onze vastgoedstylist helpt hierbij. Tijdens bezichtigingen nemen we belangstellenden serieus en beantwoorden we snel elke vraag. Als er een bod komt, onderhandelen we voor jou en adviseren we over een tegenvoorstel.

 

Met onze doelgerichte aanpak, uitgebreide marketing en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor een snelle en succesvolle verkoop van jouw woning. Als er grote belangstelling is voor jouw woning, organiseren we een inschrijving en helpen we jou bij het maken van een keuze tussen de betrouwbare bieders. Kortom, bij NL Wonen nemen we jou graag alle zorgen uit handen tijdens het verkoopproces.

 

Bent je enthousiast geworden over onze aanpak en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze website www.nl-wonen.nl.

Bij NL Wonen helpen we jou graag bij de verkoop van jouw woning in ‘s-Hertogenbosch en bijhorende regio.

 

Onze positieve reviews op Google, Facebook en Funda zijn het bewijs van hoe wij makelen. Deze zijn voor jou ook direct te lezen op https://nl-wonen.nl/recensies/