NL Wonen
Verkoopbegeleiding

Professionele verkoopbegeleiding

Onze ervaren verkoopmakelaars nemen het hele verkooptraject uit handen en begeleiden jou van begin tot eind. We beginnen met een persoonlijk gesprek bij jou thuis, waarin we snel tot de kern komen dankzij onze lokale kennis en voorwerk. Vervolgens ontvang je een verkoopadviesrapport met een waardebepaling.

Als je tevreden bent met onze aanpak, bevestigen we de gemaakte afspraken en de courtage. Wanneer de opdracht tot dienstverlening getekend is, zorg jij ervoor dat je alle informatie over je woning bij ons aanlevert en geven wij de opdracht aan onze vastgoedstylist van Allure Vastgoedmarketing & Styling om contact met jou op te nemen. 

Logo NL Wonen Makelaardij Den Bosch

Vastgoedstyling voor de optimale presentatie van jouw woning

Bij NL Wonen vinden we het belangrijk om jouw woning optimaal te presenteren. Daarom ontvangt iedere woning die wij verkopen een vastgoedstylingadvies t.w.v. €298,-.
Zo ben je verzekerd van een perfecte presentatie van jouw woning, die de aandacht trekt van potentiële kopers.

Wij gaan voor een succesvolle verkoop en streven naar de hoogst mogelijke opbrengst voor jouw woning.

Professionele media presentatie van jouw woning

Wij weten hoe we jouw woning op de meest aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Door foto’s, video’s en tekst op een verleidelijke en informatieve manier samen te voegen in een prachtige brochure en de benodigde media en teksten plaatsen op funda.nl wekken we direct interesse bij potentiële kopers. 

NL Wonen is jouw betrouwbare verkoopmakelaar voor Den Bosch, Berlicum, Rosmalen, Vught en directe omgeving.

We streven ernaar om de beste prijs en voorwaarden voor jouw woning te behalen, zonder daarbij de persoonlijke en betrokken benadering uit het oog te verliezen.

Doelgerichte aanpak en uitgebreide marketing

Ons doel is een succesvolle verkoop te realiseren en te streven naar de hoogst mogelijke opbrengst voor jouw woning.
Tijdens bezichtigingen nemen we belangstellenden daarom altijd serieus en beantwoorden we snel elke vraag.

Als er een bod wordt uitgebracht, onderhandelen we namens jou en adviseren we over eventuele tegenbiedingen. In het geval van grote belangstelling organiseren we een inschrijving en helpen we jou bij het maken van een keuze tussen betrouwbare bieders.

Kortom, bij NL Wonen nemen we graag alle zorgen uit handen tijdens het verkoopproces. Deze doelgerichte aanpak, uitgebreide marketing en persoonlijke verkoopbegeleiding zorgt voor een snelle en succesvolle verkoop van jouw woning.

Verkoopbegeleiding
Verkoopbegeleiding

Meer Informatie over verkoopbegeleiding

Ben je enthousiast geworden over onze aanpak en wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073-6131919 of stuur een mail naar info@nl-wonen.nl.

Bij NL Wonen helpen we jou graag bij de verkoop van jouw woning in ‘s-Hertogenbosch en de omliggende regio.

Bekijk onze Reviews via Google, Facebook en Funda

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning