NL Wonen

Vrijblijvende waardebepaling van NL Wonen

Bent u van plan om uw huis te verkopen en wilt u weten waarvoor u het op de markt kunt zetten? Dan heeft u een waardebepaling nodig. Maar wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

 

Een waardebepaling is een indicatie van de waarde van uw huis, gebaseerd op de expertise en marktkennis van onze makelaars. We kijken naar vergelijkbare woningen die recentelijk in uw buurt zijn verkocht en houden rekening met de staat en ligging van uw woning. Op basis daarvan geven we u een schatting van wat uw woning op dit moment waard is.

 

Een taxatie daarentegen is een officiële waardebepaling die wordt uitgevoerd door een taxateur. Hierbij wordt uw woning grondig onderzocht en worden verschillende factoren meegenomen in de berekening van de waarde. Een taxatie is nodig wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten of bij een scheiding.

 

Bij NL Wonen bieden we zowel waardebepalingen als taxaties aan. Onze makelaars hebben veel ervaring en kennis van de regio ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Berlicum en kunnen daarom een correcte waardebepaling voor u uitvoeren. Bovendien zijn wij aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk validatie-instituut voor taxatierapporten.

 

Benieuwd naar de waarde van uw woning en wilt u vrijblijvend verkoopadvies? Neem dan contact op met NL Wonen voor een waardebepaling. Onze makelaars staan voor u klaar en helpen u graag bij het verkopen van uw woning tegen de beste prijs.