NL Wonen
Waardebepaling
Logo NL Wonen Makelaardij Den Bosch

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Bent u van plan om uw huis te verkopen en wilt u weten waarvoor u het op de markt kunt zetten? Dan heeft u een waardebepaling nodig. Maar wat is het verschil met een taxatie?

Een waardebepaling is een indicatie van de waarde van uw huis, gebaseerd op de expertise en marktkennis van onze makelaars. We kijken naar vergelijkbare woningen die recentelijk in uw buurt zijn verkocht en houden rekening met de staat en ligging van uw woning. Op basis daarvan geven we u een schatting van wat uw woning op dit moment waard is.

WAARDE VAN JE WONING

Benieuwd naar de waarde van je woning en wil je vrijblijvend verkoopadvies? Neem dan contact op met NL Wonen voor een schatting. Onze makelaars staan voor je klaar en helpen je graag bij het verkopen van je woning tegen de beste prijs.

ERVARING IN WAARDEBEPALING

Bij NL Wonen bieden we zowel waardebepalingen als taxaties aan. Onze makelaars hebben veel ervaring en kennis van de regio ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Berlicum en kunnen daarom een correcte waardebepaling voor u uitvoeren.

Bovendien zijn wij aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk validatie-instituut voor taxatierapporten.

WAARDEBEPALING OF TAXATIE?

Een taxatie daarentegen is een officiële bepaling die wordt uitgevoerd door een taxateur. Hierbij wordt uw woning grondig onderzocht en worden verschillende factoren meegenomen in de berekening van de waarde. Een taxatie is nodig wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten of bij een scheiding.

Waardebepaling

Professionele waardebepaling van jouw woning

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Onze deskundige makelaars staan klaar om je te helpen met een nauwkeurige en professionele waardebepaling. Of je nu overweegt om te verkopen, te verbouwen of gewoon nieuwsgierig bent, onze schatting biedt inzicht in de actuele marktwaarde van jouw woning.

Waarom kiezen voor onze service?

  1. Lokale Expertise: Onze makelaars zijn goed bekend met de vastgoedmarkt in Rosmalen en omgeving. Dankzij hun diepgaande kennis van de lokale markt en recente transacties kunnen ze een realistische waarde voor jouw woning bepalen.

  2. Objectieve Analyse: We gebruiken geavanceerde tools en analytische methoden om een nauwkeurige waarde-inschatting te maken. Hierbij houden we rekening met factoren zoals de locatie, grootte, staat van onderhoud en vergelijkbare recente verkopen in de buurt.

  3. Persoonlijke Aanpak: Onze waardebepaling is maatwerk. We nemen de tijd om jouw woning te bekijken, jouw situatie te begrijpen en eventuele verbeteringen of unieke kenmerken in overweging te nemen.

  4. Transparante Communicatie: We leggen duidelijk uit hoe we tot de waarde-inschatting zijn gekomen, zodat je volledig op de hoogte bent van de gebruikte methoden en factoren.

Hoe onze waardebepaling werkt:

  1. Aanvraag: Neem contact met ons op en geef informatie over jouw woning en jouw doel voor de waardebepaling.

  2. Bezoek aan de Woning: We plannen een bezoek aan jouw woning om deze van dichtbij te bekijken en eventuele bijzondere kenmerken op te merken.

  3. Marktanalyse: Onze makelaars voeren een grondige marktanalyse uit, waarbij ze vergelijkbare woningen in de buurt en recente transacties onderzoeken.

  4. Waarde-inschatting: Op basis van de verzamelde gegevens en marktanalyses stellen we een nauwkeurige waarde-inschatting van jouw woning op.

  5. Rapportage: We verstrekken je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en de geschatte waarde van jouw woning.

 

Meer dan cijfers alleen

Onze onderzoek gaat verder dan alleen cijfers. We begrijpen dat jouw woning een emotionele waarde heeft en mogelijk ook toekomstplannen met zich meebrengt. Daarom nemen we de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en eventuele vragen te beantwoorden. Onze expertise en betrokkenheid maken ons de ideale partner voor een waardebepaling die rekening houdt met zowel de feitelijke marktwaarde als jouw persoonlijke overwegingen.

Of je nu van plan bent om te verkopen, te herfinancieren of gewoon wilt weten waar je staat in de huidige markt, onze schatting biedt waardevol inzicht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele waardebepaling van jouw woning in Den Bosch en omgeving

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning