NL Wonen

Waarom aankopen met NL Wonen?

Goede lokale kennis

Verbinden

Groot netwerk

Duidelijke afspraken

Werkwijze

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren aankoopmakelaar? Bij NL Wonen helpen we u graag bij het vinden van uw droomwoning. Of u nu begeleiding van A tot Z nodig heeft of enkel een koopakte wilt laten opstellen, wij staan voor u klaar.

 

Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring en zijn scherp en betrokken. We luisteren naar uw woonwensen en zoeken samen met u naar geschikte woningen. We hebben een uitgebreide database met woningen in de regio en weten vaak als eerste welke woningen op de markt komen.

 

Bij NL Wonen begeleiden we u tijdens het hele aankoopproces. Van het bezichtigen van woningen tot het tekenen van de koopakte. Onze expertise en goede naam helpt u bij het onderhandelen en biedt zekerheid voor de verkopende partij.

 

Wilt u ons enkel inschakelen voor het opstellen van de koopakte? Ook dat is mogelijk. We staan voor u klaar, hoe groot of klein de opdracht ook is.

 

Bij NL Wonen vinden we betrokkenheid en ontzorging belangrijk. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we hoe we u het beste kunnen helpen bij het vinden van uw droomwoning.