Waarom aankopen met NL Wonen?

Goede lokale kennis

Verbinden

Groot netwerk

Duidelijke afspraken

Werkwijze

Een betrokken aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar van NL Wonen staat u bij van A tot Z. We zijn scherp, ervaren, betrouwbaar en betrokken. Dat merkt u als we uw woonwensen in kaart brengen. We luisteren, vragen door en denken met u mee. Als eenmaal duidelijk is hoe u wilt wonen, gaan we samen op zoek. We starten met een check in onze database. Vaak weten we dat er woningen op de markt komen, voordat ze op Funda staan. Dat werkt in uw voordeel. In de periode die volgt, attenderen wij u op nieuw aanbod.

Een ervaren aankoopmakelaar

Als er een huis is dat u wilt bezichtigen, gaan we altijd mee. Vooraf hebben wij al onderzocht wat de huizen in de omgeving waard zijn en wat de geschiedenis van het huis is. Tijdens de bezichtiging laten we u lekker wegdromen en behouden wij onze scherpe blik. We kijken naar de technische staat van het huis en wijzen u op mogelijk onderhoud en de kosten daarvan. Zo kunt u uw gevoel laten spreken, maar wel overwogen een keuze maken.

Een betrouwbare aankoopmakelaar

Er komt een moment dat de vonk overslaat; u besluit een bod uit te brengen. Onze aankoopmakelaar adviseert u over de hoogte, het besluit blijft aan u. Dankzij onze sterke lokale verankering, kennen we de markt én de andere makelaars die actief zijn. Onze goede naam helpt bij uw onderhandeling. De verkopend makelaar weet dat wij vooraf de financiën met u hebben doorgenomen. Uw bod biedt zekerheid en dat is belangrijk voor de verkopende partij.

De scherpe aankoopmakelaars van NL Wonen

Als u het met de verkoper eens bent over de prijs en voorwaarden, controleren wij de koopovereenkomst zodat u met een gerust hart kunt tekenen. En als u naar de notaris gaat voor de overdracht, gaan wij – als het even kan – met u mee. Wat we zeiden: van A tot Z, omdat we vanuit betrokkenheid ontzorgen het allermooiste van ons werk vinden.

Spreekt de zekerheid en het gemak van een NL Wonen aankoopmakelaar u aan? Bel ons even, dan maken we gelijk een afspraak om dieper in te gaan op hetgeen we hierboven hebben beschreven.

Spreekt de zekerheid en het gemak van een NL Wonen aankoopmakelaar u aan?

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak?
Bel of mail ons, dan maken we snel een afspraak voor een eerste kennismaking.