NL Wonen
Taxatie nodig

TAXATIE

Als u een huis gaat kopen, verbouwen of wilt weten wat uw woning waard is, dan heeft u een taxatie nodig. Maar wat is een taxatie precies en waarvoor heeft u deze nodig?

Een taxatie is een objectieve schatting van de waarde van uw woning door een onafhankelijke taxateur. Hierbij wordt gekeken naar verschillende factoren zoals de staat van onderhoud, de grootte van het perceel en de omgeving waarin de woning zich bevindt. Een taxatie kan nodig zijn bij de aankoop van een woning, het aanvragen van een hypotheek of bij een scheiding.

KOSTEN TAXATIE

Bij NL Wonen kunt u terecht voor een taxatie van uw woning. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring in de regio ‘s-Hertogenbosch. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze taxaties, al vanaf € 695,- incl. btw.

KWALITEIT

Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van taxatierapporten waarborgt. Hierdoor weet u zeker dat het taxatierapport aan alle geldende normen en regels voldoet en wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

ERVAREN TAXATEURS

Een taxatie van uw woning is vaak nodig bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook bij het bepalen van de verkoopprijs van uw woning. Een taxatie geeft een realistische waardebepaling van uw woning en kan u helpen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen.

Wilt u een taxatie van uw woning laten uitvoeren? Neem dan contact op met NL Wonen. Onze taxateurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het verkrijgen van een objectieve waardebepaling van uw woning.

Vestiging Berlicum NL Wonen

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning