NL Wonen

PATRICIA VAN HENSBEEK

Van kleins af aan was ik gefascineerd door woningen, en dan voornamelijk de verkoop van woningen en alles wat hierbij kwam kijken. Waarschijnlijk is dit gekomen omdat ik als klein meisje regelmatig ben verhuisd.

Mijn eigen makelaarsavonturen begonnen in het jaar 2007: ik kreeg toen direct na mijn opleiding aan het HBO Nederland (Vastgoed en Makelaardij) een fantastische baan aangeboden bij een groot makelaarskantoor in ’s-Hertogenbosch, waar ik als makelaar veel ervaring op heb mogen doen.

Na wat jaren daar te hebben gewerkt, bleef bij mij de gedachte spelen om voor mezelf te starten en de mensen meer aan de voorkant van het verkoopproces te begeleiden. In 2013 startte ik dan ook mijn eigen onderneming Allure Vastgoedmarketing & Styling, kort gezegd een marketingbureau met als niche de makelaardij. Op deze manier bleef ik toch verbonden met de makelaardij, maar kon ik meer mijn creatieve kant kwijt. Vastgoedmarketing & Styling is dan ook echt mijn expertise.

Twee jaar geleden ben ik daarnaast 20 uur per week in dienst gegaan bij NL Wonen en hier werk ik nu met veel plezier als Marketeer en Assistent Makelaar. Deze functie is voor mij de ideale combinatie naast het hebben van mijn eigen kantoor.

Privé geniet ik samen met mijn dochter van lekker eten, wandelen met onze enthousiaste hond Puck en dansen. Dit laatste is ook ons motto in het leven: dansend door het leven gaan ;). Mijn passie voor dansen heb ik ook al van jongs af aan, deze passie maakte dat ik uiteindelijk op hoog niveau heb mogen dansen en les heb gegeven aan jonge kinderen en tieners. Door de vele wedstrijden ben ik op zeer bijzondere plekken geweest en heb ik veel leuke mensen mogen ontmoeten.

Wij wonen momenteel in Rosmalen, waar we veel te vinden zijn, maar ook de stad ’s-Hertogenbosch waar wij enkele jaren hebben gewoond, blijft ons favoriet.

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning