NL Wonen

VASTGOEDSTYLING & MULTIMEDIA

Stijlvol en efficiënt uw huis verkopen met NL Wonen

Bij de verkoop van uw huis wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van de woningfotografie tot aan het verduurzamen van uw woning; bij NL Wonen bent u aan het juiste adres.

Wij werken al jarenlang met grote tevredenheid samen met Allure Vastgoedmarketing & Styling, die niet alleen het vastgoedstylingadvies verzorgen, maar ook al uw benodigde media, zoals woningfotografie, 360 graden foto’s en video-opnames.

VASTGOEDSTYLINGADVIES

De Stylistes van Allure Vastgoedmarketing & Styling delen hun jarenlange ervaring aan stylingskennis met u, zodat u zelf aan de slag kunt gaan met het gegeven advies. Mocht u toch extra hulp van onze stylist op prijs stellen dan is het altijd mogelijk om hun extra in te schakelen.

U krijgt maar één keer de kans om met uw huis een eerste indruk te maken, en samen wij weten precies wat het gros van de kopers aanspreekt en wat goed werkt op een foto. De ervaring leert dat een kleine investering in vastgoedstyling zich dubbel en dwars terugbetaalt.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Bovendien maken wij klip en klare afspraken over de duurzaamheid van uw woning. Samen met een energie-adviseur kijken we naar mogelijke verbeteringen en stellen we een verduurzamingsvoorstel op. Zo weet de koper precies wat er mogelijk is, hoeveel winst behaald kan worden en wat de kosten van de verduurzaming zijn.

Het fijne is dat de kosten voor het verduurzamen van het huis meegenomen kunnen worden in de hypotheek. Kopers vinden duurzaamheid steeds belangrijker, dus met ons verduurzamingsvoorstel heeft u een streepje voor op de concurrentie.

ADVIES EN UITVOERING

Wilt u meer weten over de NL Wonen extra’s? Bel of mail ons voor meer informatie over de manier waarop wij uw huis kunnen verkopen.

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak? Bel of mail ons dan snel voor een afspraak. Bij NL Wonen staat een persoonlijke aanpak centraal, en we helpen u graag bij de stap naar de verkoop van uw huis.

Vastgoedstyling

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning