NL Wonen

JESPER VAN DER HEIJDEN

Hallo, ik ben Jesper van der Heijden en samen met mijn vrouw Michelle en mijn kinderen Jesse en Saar woon ik in Hintham.

De stad ‘s-Hertogenbosch is na mijn vrouw en kinderen mijn grote liefde. De laagdrempeligheid om met iedereen een praatje te kunnen maken, de vele terrassen waar heerlijk Bourgondisch genoten kan worden en natuurlijk niet te vergeten het mooiste feest van het jaar: Carnaval. Naast mijn voorliefde voor ‘s-Hertogenbosch ben ik ook zeer goed bekend met Berlicum. Doordat mijn vrouw uit Berlicum komt en het grootste gedeelte van mijn schoonfamilie daar nog woont, ben ik daar ook regelmatig te vinden. Opgegroeid ben ik in Rosmalen waardoor ik ook zeer goed bekend ben met dit prachtige dorp.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met lekker eten en drinken. Hier komt de Bourgondische knipoog weer naar voren. De hele dag in de keuken staan om weer een nieuw recept uit te proberen of om een uitgebreid diner op tafel te zetten voor vrienden en familie, daar krijg ik echt energie van.

Om de kans op overgewicht tegen te gaan speel ik al bijna mijn hele leven waterpolo bij de Treffers in Rosmalen. Hier ben ik dan ook vaak meerdere avonden in de week te vinden. Daarnaast zit ik in het bestuur van deze prachtige waterpolo vereniging. In 2016 heb ik de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond, waarna ik ben gaan werken als VvE-beheerder en aansluitend vastgoedbeheerder. De kennis die ik heb opgedaan met betrekking tot appartementencomplexen en het technisch vastgoedbeheer gebruik ik graag in mijn werk als makelaar. Per 1 maart 2021 ben ik begonnen als makelaar KRMT bij NL Wonen. En sinds 2022 mag ik mijzelf, na het afronden van de studie, Register Makelaar noemen.

Vanaf 2024 ben ik partner bij NL wonen.

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning