NL Wonen

JESPER VAN DER HEIJDEN

Goedendag,Ik ben Jesper van der Heijden, 33 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Michelle en zoontje Jesse in Hintham.

Ik zeg altijd dat de stad ’s-Hertogenbosch één van mijn grote liefdes is, het bourgondische leven, de laagdrempeligheid om met een onbekende een praatje te maken, de vele terrassen en natuurlijk niet te vergeten het mooiste feest van het jaar; Carnaval.

Naast mijn voorliefde voor ‘s-Hertogenbosch heb ik dankzij Michelle ook steeds meer waardering en interesse ontwikkeld voor Berlicum. Michelle is hier opgegroeid en haar familie woont hier nog steeds dus komen wij in onze vrije tijd vaak in Berlicum.

Over vrije tijd gesproken, daarin besteed ik vaak tijd aan lekker eten en drinken. Wat mij in de stad ’s-Hertogenbosch zo aanspreekt, het bourgondische leven, komt veelal terug tijdens de weekenden of andere vrije momenten. De gehele dag in de keuken staan om in de avond het diner te verzorgen, is iets waar ik veel energie van krijg.

Om de nodige bourgondische kilo’s tegen te gaan, speel ik al bijna mijn hele leven waterpolo in Rosmalen en kies er geregeld voor om een small group training mee te pakken of om een stuk te gaan hardlopen.

In 2016 heb ik de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond, waarna ik ben gaan werken als VvE-beheerder en aansluitend vastgoedbeheerder. De kennis die ik heb opgedaan met betrekking tot appartementencomplexen en het technisch vastgoedbeheer gebruik ik graag in mijn werk als makelaar. Per 1 maart 2021 ben ik begonnen als makelaar KRMT bij NL Wonen.

Tot slot hoop ik binnen afzienbare tijd mijn studie tot register makelaar te voltooien

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning