NL Wonen

ALAIN LEBON

Mijn eerste ervaring met de makelaardij was in 1995, toen ik ging werken bij een klein kantoor in Vught. Dat beviel meteen erg goed en blijkbaar had ik ook feeling voor het vak. Mijn aanpak viel op en na een jaar kreeg ik een baan aangeboden bij een groot makelaarskantoor in Rotterdam. Daar heb ik in vijf jaar tijd veel geleerd over de makelaardij en haar facetten. In die periode leerde ik mijn huidige compagnon kennen, Mark Nieuwenhoven.

Ik ben in Vught opgegroeid en in ’s-Hertogenbosch groot geworden. Na vijf jaar Rotterdam wilde ik terugkeren naar de stad waar ik mezelf het beste voel. Ik miste de Bosschenaren, het kleinschalige maar o zo bijzondere centrum, de mooie natuur om de hoek en de fraaie dorpen er omheen. Mark, die in Berlicum is opgegroeid, wilde ook graag terug naar Brabant en wij besloten in 2001 om ons in ’s-Hertogenbosch te gaan vestigen.

Zo is NL Wonen ontstaan (voorheen Nieuwenhoven Lebon makelaars en taxateurs). In twintig jaar tijd hebben we ons ontwikkeld tot een bekende speler in de regio. Van een klein kantoor zijn we uitgegroeid tot een middelgroot kantoor bestaande uit zes mensen, ieder met zijn en haar eigen specifieke vaardigheden. Wij zijn verschillend én vullen elkaar aan. Mijn sterke kant is dat ik een mensenmens en verbinder ben. Ik kan snel schakelen, zie en creëer kansen voor onze opdrachtgevers. Uitdagingen, onderhandelingen en geslaagde matches maken dat ik de makelaardij al 26 jaar leuk vind!

Ik werk niet alleen met veel plezier in ’s-Hertogenbosch, maar woon daar ook samen met mijn vrouw Ilonka. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochter, vrienden, terrasje pikken en eten in de binnenstad. Maar zelf mooie ingrediënten kopen, heerlijke gerechten bereiden en bijpassende wijnen schenken is voor mij echt genieten. Verder golf en squash ik graag, loop zeer regelmatig door de natuur en zoek ik graag bijzondere plekken uit om samen met mijn vrouw te ontdekken.

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning