NL Wonen

ALAIN LEBON

Ik ben in Vught opgegroeid en in ’s-Hertogenbosch “volwassen” geworden. Mijn eerste ervaring met de makelaardij was in 1995, toen ik ging werken bij een klein kantoor in Vught. Dat beviel meteen erg goed en blijkbaar had ik ook feeling voor het vak. Mijn aanpak viel op en na een jaar kreeg ik een baan aangeboden bij een groot makelaarskantoor in Rotterdam. Daar heb ik in vijf jaar tijd veel geleerd over de makelaardij en al haar facetten. In die periode leerde ik mijn toenmalige collega en huidige compagnon kennen, Mark Nieuwenhoven.

Na het 5-jarig avontuur in Rotterdam wilde ik graag een kantoor opstarten in de stad waar ik blij van wordt, ‘s-Hertogenbosch! Ik miste de Bosschenaren, het kleinschalige en bijzondere centrum, de mooie natuur om de hoek en de fraaie dorpen eromheen waaronder Vught, waar ik ook nog een bijzondere band mee heb. Daar heb ik nl. de lagere en middelbare school doorlopen en daar wonen mijn moeder en zus, met gezin, met veel plezier.

Mark wilde ook graag terug naar Brabant en dus besloten wij om ons in ’s-Hertogenbosch te gaan vestigen begin 2001. Zo is NL Wonen ontstaan (voorheen Nieuwenhoven Lebon makelaars en taxateurs). Vanaf die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een bekende speler in de regio. Van een klein kantoor zijn we uitgegroeid tot een middelgroot kantoor bestaande uit vijf mensen, ieder met zijn en haar eigen specifieke vaardigheden. Wij zijn verschillend én vullen elkaar aan. Mijn sterke kant is dat ik een mensenmens en verbinder ben. Ik kan snel schakelen, zie en creëer kansen voor onze opdrachtgevers en ben nauwkeurig en punctueel. Uitdagingen, onderhandelingen en rondleidingen geven in woningen met elke keer weer verschillende en bijzondere mensen maken het dat ik de makelaardij al vanaf halverwege de jaren ’90 bijzonder leuk vind! Ik werk niet alleen met veel plezier in ’s-Hertogenbosch, maar woon daar ook heerlijk samen met mijn vrouw Ilonka en mijn dochter Gigi.

Mijn bonuskinderen Eileen en Lucas zijn inmiddels uitgevlogen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie, vrienden, terrasjes pikken en eten in de binnenstad. Maar zelf mooie ingrediënten kopen, heerlijke gerechten bereiden en bijpassende wijnen schenken is voor mij echt genieten. Verder golf, tennis en padel ik graag, loop zeer regelmatig door de natuur en zoek ik graag bijzondere plekjes uit in Nederland om samen met Ilonka te ontdekken.

Afspraak maken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat is mijn huis waard?

Ontvang vrijblijvend een waarderapport van uw woning