Janien Heidenrath

Sinds 2020 ben ik office manager bij NL Wonen en zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt bij NL Wonen, ik kan wel zeggen dat ik een echte perfectionist ben. De kans is groot dat je mij aan de telefoon krijgt wanneer je ons kantoor belt of dat ik je e-mail beantwoord. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de professionele fotografie bij NL Wonen en verzorg ik de opmaak van flyers, brochures e.d. Ik heb namelijk de opleiding grafisch ontwerp aan de kunstacademie in ’s-Hertogenbosch gedaan en dat komt hier goed van pas.
Ook tijdens mijn vakanties gaat de camera altijd mee, zodat ik de mooiste plekjes vast kan leggen. Het liefst reis ik naar de Scandinavische landen, waar ik enorm geniet van de natuur, rust en mentaliteit van de mensen. Noorwegen is het meest fotogenieke land waar ik ben geweest, maar in Zweden voel ik me het meeste thuis. Op mijn bucketlist staan in ieder geval nog IJsland en Lapland in de winter, met natuurlijk de bijbehorende activiteiten als een huskysafari en het noorderlicht spotten.

Verder ga ik in mijn vrije tijd naar de sportschool, waar ik vrijwel dagelijks te vinden ben. Daar doe ik vooral krachttraining en ik ga één keer in de week boksen. Je zult mij niet snel op de loopband of op een fiets zien, daar heb ik echt een hekel aan.

Sinds twee jaar heb ik een nieuwe liefde; motorrijden. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien en de temperatuur begint op te lopen bij de start van het seizoen, begint het bij mij meteen te kriebelen! Ik ben namelijk een echte mooi-weer-rijder, in regen en kou zal ik niet voor mijn plezier op de motor stappen. Het liefst rijd ik met een groep een mooie route, met af en toe een tussenstop op het terras. Door Scandinavië met de motor toeren staat ook nog zeker op mijn bucketlist.

Verder ben ik een enorm dierenliefhebster, ik heb momenteel twee katten, maar ik ben ook gek op honden. Zodra mijn leven het toelaat, wil ik ook heel graag weer een hond om lekker mee te wandelen, spelen en trainen.
Mijn rustmomenten vind ik in een avondje Netflixen met een glaasje water (ja echt, ik drink niks anders :-)) of met een dik boek op de bank.