Waarom NL Wonen?

Korte lijnen

Samenwerking met professioneel marketing- & stylingbureau

Duidelijke afspraken

Inhouse styling

Werkwijze

In stijl uw huis verkopen

Over smaak valt niet te twisten, maar wij weten wel waar het gros van de kopers voor valt en wat het goed doet op een foto. U krijgt maar één keer de kans om met uw huis een eerste indruk te maken. Wij delen onze stylingskennis met u. U kunt zelf aan de slag gaan met ons gegeven advies of u kunt de hulp van onze stylist inschakelen.  De ervaring leert dat een kleine investering zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Klip en klare afspraken

Kopers vinden duurzaamheid steeds belangrijker. Verkoopt u via ons, dan kijken we samen met een energie-adviseur naar de duurzaamheid van uw woning. Vervolgens brengen we mogelijke verbeteringen in kaart en zetten dit in een verduurzamingsvoorstel. Zo weet de koper precies wat er mogelijk is, hoeveel winst behaald kan worden en wat de kosten van de verduurzaming zijn. Het fijne is dat de kosten voor het verduurzamen van het huis meegenomen kunnen worden in de hypotheek.

Wilt u meer weten over de NL Wonen extra’s? Bel of mail ons voor meer informatie over de manier waarop wij uw huis kunnen verkopen.

De stap naar de verkoop van uw huis

Bent u enthousiast geworden over onze aanpak?
Bel of mail ons, dan maken we snel een afspraak voor een eerste kennismaking.